...
645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/ca/app/645-pro-mk-iii/id518235205?mt=8″] App Store[/button]

645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање каде што можете да ја претворите вашата IDD камера во професионална DSLR камера и да додадете безброј способности. Ажурирајте на 4-то

Преглед:645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Опис: Во овој пост ќе го видите супер професионалниот софтвер наречен 645 PRO Mk III.Бесплатно преземање на апликацијата Rhein II Ipa за iOS.645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Карактеристиките на овој популарен и најпродаван софтвер, кои исто така се сметаат од повеќето критичари645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

вклучуваат следново:

-Заштедете капацитет во JPEG, H.264, JPEG и MAX-квалитет. JPEG и TIFF во режим на филм

– Способност за снимање и снимање во 6 различни формати од 6×6 до 6x панорамски

-9 Различен режим на режим на филм со можност за создавање нови сопствени режими

- Факс, баланс на белата боја и…

-Способност за анти-тресење

– Функција на самотајмер

-И…645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Сега можете да ја преземете оваа софтверска апликација директно од одличната страница AppLapas.

Преземете го PRO Mk III 645 Pro за iPhone, iPod Touch и iPad 645 PRO Mk III
Цена: 3.99 УСД
Категории: Фотографии и видеа
Производител: Мајкл Хардакер
Датум на издавање: 20 април 2012 година
Последно ажурирано: Декември 13, 2013
Верзија: 5.03
Големина на датотеката: 9.0 MB
Продавач: Мајкл Хардакер
Резултат: 3.5
Применлива возраст: 4+
Компатибилност: Потребна е iOS 10.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad, iPod Touch

645 PRO Mk III Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

645 PRO Mk III Ipa App iOS Бесплатно преземање 21 различни филтри за фотографирање