...
Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

социјален удел. Софтвер Adobe Photoshop Mix исклучете го напојувањето и отстранете дел од вашите слики или интегрирајте ги неговите повеќе фотографии заедно. исечете и отстранете дел од него. Софтвер Adobe Photoshop Mix тродимензионален дизајн за да одговара на сите телефони со Android 4.3 и погоре, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на Adobe Photoshop mix.

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Трансформирајте ја вашата фотографија со Photoshop Mix. Исечете и комбинирајте слики, менувајте ги боите и подобрете ги вашите фотографии во секое време и каде било. Споделете ги вашите креации со пријателите преку социјалните мрежи и испратете ги на Photoshop CC на вашата работна површина за напредно уредување фотографии. Исечете и отстранете делови од вашите слики или спојте повеќе фотографии. Беспрекорно комбинирајте фотографии заедно за да создадете забавни или надреални слики. Прилагодете ги боите и контрастот или применете ги претходно поставените FX Looks (филтри) на вашите слики. Подобрете ја целата слика или само дел со допир на прстот. Недеструктивното уредување значи дека вашите оригинални слики остануваат недопрени и недопрени. Брзо и лесно споделете ги вашите креации на социјалните мрежи. Друга одлична апликација за Android: Бесплатно преземање на Android Advanced Download Manager Pro.

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

  • Карактеристики на софтверот Adobe Photoshop Mix:

– Мешање професионални фотографии

– Можност за отстранување на дел од слики

– Спојте една или повеќе слики заедно

- Претворете ги забавните слики

– Променете ги сликите во боја

– Осветлете ги зачуваните слики

– Исечете дел од Слики

- Споделување слики помеѓу сите ваши социјални страници

– Софтвер за тридимензионален дизајн

– Може да се користи на сите телефони со Android 4.3 и погоре

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Преземете ја новата верзија за Android………директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Adobe Photoshop Mix за Android

Апликацијата Adobe Photoshop Mix Андроид Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација v2.4.235 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер Adobe Photoshop – верзија 2.4.235 – за ARM – Големина 47.57 MB : КЛИКНИ ТУКА

софтвер Adobe Photoshop – верзија 2.4.235 – за x86 – Големина 48.64 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација v2.2.184 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација v1.0.423 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48