...
Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

AirDroid Андроид софтвер за мобилни комуникации со компјутер. Воспоставена е Wi-Fi врска помеѓу компјутерот и вашиот мобилен телефон преку која можете да комуницирате со вашиот компјутер за да префрлувате датотеки, да испраќате и да управувате со СМС.

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

пуштање музика од компјутер, групирани и напредни поставки направи листа на контакти. Оваа апликација е IP со која можете да го контролирате компјутерот така што ќе ја испратите на вашиот телефон од десната страна. Друга одлична софтверска апликација за Android: Бесплатно преземање на Андроид апликација шпански за еден месец.

AirDroid ви овозможува да пристапувате и да управувате со вашиот телефон или таблет со Android од Windows, Mac или веб, безжично, бесплатно. Пренесувајте датотеки помеѓу вашите уреди и споделувајте датотеки со вашите пријатели.

Подобро фокусирано: повици, СМС и известувања за апликациите што ги дозволивте, пресликани на големиот компјутерски екран на кој се фокусирате.
Подобро опремен: тип со целосна физичка тастатура и контрола со глувче. Префрлете ги работите побрзо без да барате кабел. Подобра опрема, подобар живот.
Подобро поврзано: контролирајте го вашиот Android од компјутер и користете ги сите апликации на компјутерот, како WhatsApp, WeChat и Line. (потребен е корен за некои уреди)
Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

  • Софтверски карактеристики AirDroid:

– Испратете СМС

– Управувајте со датотеки

- Музичар

– Поставки за листа на контакти

– Способност за безжично поврзување со компјутер

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Управување со софтвер за преземање AirDroid телефон со Android со компјутер Директно преземање сајтови Американски.

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Поврзана страница: AirDroid

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android

Бесплатно преземање на апликацијата AirDroid за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација v2.0.4 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

AirDroid 2.0.4: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


AirDroid 2.0.3 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

AirDroid 2.0.3: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48