...
Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Altered Beast Classic Game Ios бесплатно преземање со учество на легендите на Sega Games Сега играта Altered Beast може да се имплементира во вашите мобилни телефони.

Преглед:

Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Altered Beast Classic Сега е време да се бориме со армијата.Мобилната игра на Sims Ios бесплатно преземање.

Ловците предатори ја користат вашата натприродна моќ со канџи и канџи, вашето стапче и вашето водство до длабочините на пеколот за да ја спасат ќерката на Зевс од Атина, вие влегувате во вашиот свет.Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Исто така, мора да се соочите со бранот на напади на ѓаволите и да го надминете чудниот шеф на борци и борци и да ја раскинете армијата на пеколот и да ги поделите.Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Други карактеристики: Класичната и незаборавна игра Altered Beas конечно пристигна на мобилните телефони.

Оваа игра за прв пат беше претставена во 1988 година со Sega конзолата.

Вие сте еден од милионите корисници кои се враќаат со своите игри на Sega.

Во оваа игра, мора да се борите со стотици чудовишта и непријатели за да го спасите животот на Зевс.

Како што напредувате низ секое ниво, моќта на чудовиштата се зголемува, а тоа е она што ви треба за да го зголемите вашиот напор за да ја достигнете крајната цел.

Играта има пет нивоа за атентат, од кои секое има свој страшен шеф.

Имате извонредна моќ со која ќе можете да ја засилите и зголемите својата сила и напади.

Карактеристики на играта на изменети ѕверови:

- Има 5 различни нивоа

- Соберете моќ за време на играта

– Има шифри за измами

– Прекрасна и квалитетна пикселна средина

Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно преземање

Променет ѕвер класична игра Ios бесплатно симнување Застрашувачки богатства се издигнаа од нивните гробови.

Игра v1.1.0 за iOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48