...
Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање Со инсталирање на оваа авантуристичка игра, се приклучувате на битката помеѓу ангелите и демоните и влегувате во светот на Ангел Стоун.

Преглед:Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

.Бесплатно преземање на апликацијата Assistant.ai за Android.Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

На почетокот на играта, мора да изберете од три класи Berserker, Gunslinger или Shadow Mage за да се барате себеси во овој тежок свет.Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Во текот на играта, ќе ве чекаат повеќе од 60 возбудливи PvP мисии и напади со играчи од целиот свет.Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Angel Stone е меѓународна игра на платформа, така што можете да играте PvP кампањи или да соработувате со пријатели и други играчи од целиот свет, без оглед на уредот што го користат, како што се iOS, Android или компјутери преку Facebook.Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Внесени се различни борби и ќе уживате во оваа фасцинантна и забавна игра во вистински војни.

Ве молиме имајте на ум дека оваа игра е потполно бесплатна, иако некои од предметите може да се купат со вистински пари.

Карактеристики на играта Ангел Стоун RPG:

- Целосна 3D графика со прекрасно прикажување

– Екстремни напади на кампањи за соработка

– Рангиран во PvP натпревари

- Искусете ја длабоката и сеопфатна мултимедијална приказна

- Има широк спектар на оружје и оклоп за да го изградите вашиот карактер

- Има над 100 моќни вештини за мешање и совпаѓање за да одговара на вашиот стил на игра

- Поддршка за многу јазици

Ангел Стоун RPG игра Андроид Бесплатно преземање

Angel Stone RPG игра Андроид Бесплатно преземање Во Angel Stone имате вкупно хакови и коси црти и разни мисии во MMORPG стил.

Игра v4.2.1 Apk Игра за играње улоги Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

СО NUll48