...
Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Бесплатно преземање на Angry Birds Fight RPG-игра со Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Angry Birds Fight RPG Игри загатки Angry Birds е една од најновите серии на компанијата за игри Rovio Entertainment за телефони со Android и iPhone е потполно бесплатен. Борбената игра Angry Birds оценета со 4.3 од 5.0 во App Store и Play Store е на пазарот денес со повеќе од 20 милиони корисници кои ја преземале играта.

Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Играјте Angry Birds Fight RPG Puzzle HD со многу висока графика и тридимензионално опкружување дизајнирано да одговара на сите системи Android 4.0 и iOS 7.0 и погоре е висока. Денес ние сме една од најновите верзии на играта што ја нудиме, се надеваме дека ќе уживате во играта.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Empires Of Sand TD за Android.Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Играта содржи Angry Birds Fight RPG загатка:

– Тридимензионална средина

- Висока графика и игра

- Квалитетни игри во HD

- Со стотици предизвикувачки фази

- Добијте монети за да купите нови предмети

– Има посебна моќ

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддржува iOS 7.0 Android 4.0 и нагоре и нагоре.Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

 

Промени во новата верзија:– Оптимизации и нови функции – Поправени грешки и проблеми со играта.Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Во играта Angry Birds Fight RPG Puzzle, треба да работите со сите птици Hvshtan така што ќе го соберете нивното ослободување. Кога се обидувате да ги ослободите птиците Некои птици ви ја попречуваат работата и треба да им платите за да се борат.Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации: Google Play

Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање

Angry Birds Fight RPG загатка игра Андроид Бесплатно преземање кликнете на подолу за врска почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и Софтвер.