...
Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

Бесплатно преземање на апликацијата Best Fiends Puzzle Adventure Android од Null48.com.

Преглед:

Над 40,000,000 луѓе играат! Добијте ја најдобро рангираната авантуристичка игра со загатки на натпреварот 3 БЕСПЛАТНО.

Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

Влезете во светот на Minutia и соберете слатки ликови - израмнете го вашиот тим за да ги победите Slugs - и играјте повеќе од 700 нивоа со часови страшна забава од натпреварот 3.Друга одлична апликација: Vidmate HD Video Downloader Live TV апликација за Android Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

ПРИКАЗНА:
Малите суштества на Минутиа живееја во мир и хармонија, се до ноќта кога метеорот не удри во планината Бум! Чудна сила ги трансформираше лигавите Slugs кои живееја таму во банда лудаци кои голтаат зеленило - и сега, Slugs ги заробија семејствата на најдобрите ѓаволи.Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

За да се борат против Slugs и да ги ослободат нивните семејства, Најдобрите ѓаволи мора да одат во авантура. Израмнете се и откријте ги нивните посебни моќи и подгответе се за мистеријата што ја чека на планината Бум.

За да стигнат до планината Бум, тие ќе треба да станат... НАЈДОБРИТЕ НАЈДАЧИ.Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

КАРАКТЕРИСТИКИ:
ИГРАЈ ГРАБОТНИ ЗАГРАТКИ Лесни за играње, тешки за совладување. Пристапната игра со загатки од натпревар 3 е однесена на следното ниво!
ПРЕКРАСНА ГРАФИКА Слатки ликови и музика со прсти!
НАЈДОБРОТО ОД ДВАТА СВЕТА Натпревари 3 со загатка авантуристичка игра со развој на карактери слични на RPG!
СОБИРАЈТЕ И НИВОЈТЕ Спасете ги и ослободете ги сите слатки најдобри ѓаволи и откријте ги нивните посебни моќи!
ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ ВО БИТКАТА против Slugs of Mount Boom и авантурирајте низ величествениот свет на Minutia.

Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури
НАТПРЕВАЈТЕ СЕ ПРОТИВ ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ поврзете се на прекрасната 3Д мапа преку Фејсбук и видете кој прв ќе стигне до планината Бум!
ОСТАНЕТЕ СЕ повеќе нивоа, слатки ликови, игра и изненадувања се на пат!

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Најдобрите пријатели

Бесплатно преземање на Андроид за најдобра апликација за сложувалки за авантури

Best Fiends Puzzle Adventure App Android Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .

Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Best_Fiends_Puzzle_Adventure_v5.9.1: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ:: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48