...
Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/ca/app/birzzle-pandora-hd/id432874406?mt=8″] App Store[/button]

Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS Играта е речиси како Candy Crush и мора да ги елиминирате со отстранување на птиците.

Преглед:Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Опис: Една од најновите и најубаво преземените игри е истата игра.Бесплатно преземање на играта Zaccaria Pinball Master Edition Ipa за iOS.Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Брзината на вашето дејство во оваа многу важна игра е.
1-Класичен режим: Едноставна загатка
2-Пандора: Разбирање и собирање зборови за добивање поени за 2 минути.
3-IsBreyk: Скрши го мразотБесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Главни карактеристики на Birzzle Pandora HD:
- Игра за сите возрасти
-Вграден контролер за екран на допир
-3 различни режими на игра
-Играјте со пријателите на Фејсбук
Многу висока графика
- ...Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Преземете го Birzzle Pandora HD за iPad Birzzle Pandora HD
Цена: 1.99 УСД
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Загатка
Производител: Enfeel Inc.
Датум на издавање: мај 04, 2011
Последно ажурирано: Декември 13, 2013
Верзија: 2.1.40
Големина на датотеката: 46.7 MB
Продавач: Enfeel Inc.
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 4+Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Birzzle Pandora HD Ipa за iOS

Birzzle Pandora HD Ipa игра за компатибилност за бесплатно преземање iOS Потребна е iOS 5.1.1 или понова верзија. Компатибилен со iPad