...
Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Bombcats експлодираат на Android Помогнете им на Fuzzball и пријателите да ги спасат Bombkittens низ огромен свет со речиси 200 нивоа.

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Играјте Bombcats: Special Edition за Android OS 2.3 и е дизајнирано да се изгради. привлече. Play Bombcats: Special Edition е погодно за сите корисници.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Играта има специјално издание на Bombcats:

– Вид на игра забава

- 2D графика

– Графика и соодветен волумен

- Погоден за сите корисници.

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Bombcats експлодираат на Андроид! Помогнете му на Fuzzball и пријателите да ги спасат Bombkittens низ огромен свет со скоро 200 нивоа.

Од Radiangames, креаторите на наградуваниот Slydris, Super Crossfire, Inferno+ доаѓаат Bombcats! Седум слатки и испарливи мачки подготвени да експлодираат во акција за да ги спасат своите затворени бомби мачиња.

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Совладете ги вашите вештини за скокање Bombcat во 194 нивоа и многу возбудливи режими:

* Спасување на маче - Зачувајте ги мачињата заробени во кафезите со магични меурчиња и соберете ги сите 3 Сонца.

* Временска патека - Тркајте низ 5 брзи поднивоа за да ги спасите мачињата што е можно побрзо.

* Маратон – Имате дополнителни скокови и подолг осигурувач, сега користете ги за да одите колку што можете подалеку.

* Предизвици - Нова мачка и распоред на старо ниво. Имате ограничени обиди, затоа направете го секој да важи.

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Имате на располагање седум Bombcats, и секој од нив има своја посебна вештина, од Clawdia прилепена на ѕид, до Boing-среќен со отскокнување, до Crush што ја тресе земјата, ќе научите да ги сакате сите

Играјте Bombcats: Special Edition for Android Cat-bomber директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации: Google Play, Радијангами

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android

Бесплатно преземање на играта Bombcats Special Edition за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.