...
CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

CHAOS Pro Играта Ios бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

CHAOS Pro е симулатор на борби со хеликоптери. Можете да изберете од хеликоптери од САД, Русија и Европската унија, како што се AH-64 Apache, UH-60 Black Hawk, Hind, Ka-52 Alligator, RAH-66 Comanche други. Покажете им кој е газда во воздухот!

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

Играјте CHAOS Pro е совршен за ios оперативниот систем ве поканува на игра на војна со хеликоптер.со поени можете да купите понапреден борец. CHAOS Pro е совршена игра за iOS 4.2 и погоре. Уште една одлична игра Ios: Бесплатно преземање на играта Naughty Boy Прашка и пука во Ios.

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

Играта има CHAOS Pro:

– Тридимензионална графика

– Соодветна големина

– Тип на воена игра и емотивна

– различни хеликоптери Astfadaz

- Различно оружје

- Одлична HD графика

- Апсорбирачка игра

- Туторијални мисии за развој на вашите вештини за летање и борба

- Вистински борбени локации

– Модели на хеликоптери од различни производители во висока резолуција

– Модернизации на хеликоптери

-Изберете помеѓу смртоносна конкуренција или тимска игра во режим на повеќе играчи

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

За повеќе информации : iPhone

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

Играјте CHAOS Pro хеликоптер за iPhone и iPad и iPod директна врска до страницата за преземање American.

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

CHAOS Pro Игра Ios бесплатно преземање

CHAOS Pro Game Ios Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра за iPhone, iPad, iPod

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48