...
Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Call Screen Maker Ipa App iOS Бесплатно преземање Call Screen Maker ви овозможува да креирате прекрасно шарени слики од смешни лица со атрактивни бои и различни рамки, па кога ќе го повикате или повикате ова лице со вашиот iPhone, направете го поразновидно од кога било досега.

Преглед:Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Опис: Повеќе од 1 милион пати оваа апликација е преземена! Значи, луѓето сигурно не згрешиле.sМастер во 24 часа за Microsoft Word 2010 Ipa апликацијата iOS Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Донесете ја бојата на вашиот телефон
Уморни од анонимен екран на телефонот? Дали се иритираат досадните сиви контактни икони? Не паничете! Ви нудиме решенија – Call Screen Maker! Можете да декорирате фотографија од вашиот контакт со сликата на личноста што тие ја создале. Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOSЛицето на личност што ја познавате, со убава слика. Исполнет со висококвалитетна изворна содржина оптимизирана за резолуција на екранот на iPhone 5

 

карактеристики:
* Многу позадини
* Различни фото рамки
* Огромен број на креативни лица и клипови
* Прегледајте го инстант адресарот и екранот за повици
* Различни комбинации на тони
* Поддршка за резолуција на екранот на iPhone 5
* Поддршка за ретински дисплеј со висока резолуција iPhone 4
* iPhone 3GS / 3G / 2G и сите верзии на iPod touchБесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Секој ден додаваме нови слики!

Како мислиш?

Погрижете се да се изморите од досадните предни плочи и досадното сиво кога ќе се јавите на телефонот!

Создавањето слики е доволно само за да бидете креативни!

Со Call Screen Maker, можете да ги прегледате како прегледи како што е екранот за повици.Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Карактеристики на апликациите:

Со широк опсег на рамка и клип уметност
Можност за преглед на различни страници како Yahoo и CAll
Поддршка за iPhone 2G / 3G / 4/4 / S / iPod touch
Неделни ажурирања
Преземете ја апликацијата со директна врска

Креирајте екран за повик со Call Screen Maker за iPhone и iPod Touch Screen Maker
Цена: 0.69 £
Класификација: Применливо
Датум на издавање: мај 11, 2013
Верзија: 1.1
Големина на датотеката: 580.0 MB
Продавач: ШАНШАН ЛИУ
Компатибилност Потребна е iOS 6.1 или понова верзија. Компатибилен со iPhone

Бесплатно преземање на Ipa апликацијата за создавање екран на повици за iOS

Call Screen Maker Ipa App iOS бесплатно преземање Не грижете се, ние ќе ви го покажеме решението! И се надевам дека ќе ги запознаеш и твоите пријатели.