...
Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација iOS Бесплатно преземање Секој ден има многу програми за да се компензира овој недостаток, а ние ќе ви го претставиме најмоќниот софтвер обезбеден во овој дел.

Преглед:

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Еден од проблемите со кој се соочуваат повеќето корисници на iPhone, особено моделот 4, е слабоста на неговиот моќен софтвер за камера.Бесплатно преземање на апликацијата 3C Toolbox Pro Apk за Android.

Мотото на Camera 12 Mega ALL IN ONE, како што кажува неговото име, е да ја зголеми моќноста на камерата до 12 мега пиксели, а вие можете да ја имате најдобрата мобилна камера во светот!

Софтвер за мобилна камера од 12 мегапиксели за мобилен iPhone

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО iOS.

клучни зборови:
Преземете ја камерата на iPhone фото камера Преземете ја камерата мега iPhone

(Напишете го вашиот прв коментар)
Лозинката за преземената датотека е PASS: КЛИКНИ ТУКА

Ако имате проблем да ја преземете датотеката или да ја стартувате, посетете ја страницата за помош на страницата.

Поставете ги вашите прашања и коментари за оваа тема преку формуларот за коментари на дното на оваа страница.

Функција на камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО:
- Зголемена моќност на камерата до 12 MP за 3G, 4G и 8MP за 3G, 2G
– Поставување блиц
– Нанесете 7 филтри при фотографирање
– Создавање мрежи 3×3 или 4×4
– Одред
– Променете го аголот на фотографијата
– Создавање објава на фотографија
– Прилагодете ја светлината и проѕирноста

Големина на преземање 18 MB

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Камера 12 мега СИТЕ ВО ЕДНО Ipa апликација iOS Бесплатно преземање Настрана од ова тврдење, софтверот нуди одлични карактеристики на корисникот.