...
Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање Овој извонреден симулатор обезбедува искуство во возењето со 35 различни модели на автомобили за да ви помогне да го извлечете максимумот од вашето возачко искуство со разликите и карактеристиките на секој од нив.

Преглед:Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Регистрирајте се на Car Driving Academy 2017, 3D симулатор за настава за возење, за да ги подобрите вашите возачки вештини и да ги зголемите вашите можности за паркирање.Фудбалски клуб менаџер Sim 2018 Apk Андроид Бесплатно преземање.Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

со овој симулатор, можете да возите и да ги користите сите знаци и знаци и да ги научите.Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Внимавајте да не правите грешки, затворете ги појасите, бидејќи тоа може да ве спречи да станете добар возач.Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Оваа академија содржи повеќе од 45 обележани патишта кои го тестираат вашиот офицер.Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Така, искуството на часови по возење ви е овозможено.

Други спецификации: Овој симулатор вклучува 25 ноќни циклуси на возење кои ви го обезбедуваат искуството што ви е потребно за ноќно користење.

Плус, има 25 предизвикувачки фази кои го контролираат целото ваше учење и се алатка за вашиот репер.

Оваа игра, која повеќе наликува на автошкола, е игра од студиото Games2win.com, која можете да ја искористите.

Карактеристики на Car Driving Academy 2017 3D:

– 45 уникатни патишта кои се многу слични на реалноста.

- Има повеќе од 100 фази, вклучувајќи тестирање на патишта, возење ноќе и…

- Бесплатно возење и стекнување парички!

– Има 3 различни агли на гледање

- Вистински автомобили за возење

– 45 различни типови автомобили

Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Андроид Бесплатно преземање

Car Driving Academy 2017 3D Apk игра Android Бесплатно преземање Car Driving Academy 2017 3D патот е означен така што возењето ќе биде многу лесно!