...
Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Бесплатно преземање на играта Crazy Labyrinth 3D со Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Crazy Labyrinth Игра Crazy Labyrinth 3D анимирани извртени најинтересни игри за мобилни телефони, која сега е објавена. Звучни ефекти и подвижни ѕидови и чекори и многу интересни карактеристики на оваа игра. Мора да ја пополните криптата на играта Crazy Labyrinth 3D лавиринтска топка низ лавиринт од пречки и да ја поминете топката до крајот. Играта Crazy Labyrinth 3D е многу сложен и тежок процес кој може да ве забавува со часови.

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Crazy Labyrinth 3D игри и графика со тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.2 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на играта што обезбедија лавиринт од луди, се надеваме дека ќе уживате во преземањето.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Asphalt 7 Heat Android.

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Карактеристики на играта Crazy Labyrinth 3D:

– Тридимензионална средина

– Графика

– А фази

– Игра и ментален фокус

- Погоден за сите возрасти

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре.

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Атрактивните и пријатни визуелни слики на лавиринтот ќе направат вистинско задоволство да го играте на вашиот мобилен телефон.

3D графиката и реалистичната физика ќе го подобрат задоволството уште повеќе.

Сепак, бидете предупредени - ако сте напорни, вашето трпение ќе биде предизвикано повеќе од еднаш.

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

 

Ја играте еднаш - сигурно ќе сакате повеќе.

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Преземете ја новата верзија за Android Crazy Labyrinth Game Crazy Labyrinth 3D директна врска до страницата за преземање Американ.

Непријател Повеќе информации: Google Play

Бесплатно преземање на лудиот лавиринт игра за Android

Бесплатно преземање на играта Crazy Labyrinth 3D за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.