...
Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier со Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

орки, скелети, пајаци и многу повеќе борете се и уништувајте ги и заштитете ја вашата земја, играјте темни граници има 90 различни нивоа на игра, 9 различни мапи, 38 различни типови на непријатели, над 30 видови херои и стапици многу уживајте во преземањето на оваа игра. Уште една одлична игра Ios: Ментална болница II Игра Андроид бесплатно преземање.

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Заштитете го Царството од ордите! Регрутирајте ги вашите херои, подгответе го оружјето и искористете ја сета своја моќ за да ги поразите дојдовните непријатели.

Класични RPG чудовишта и херои!

Напредете преку 100 нивоа на 10 различни мапи.
Борете се со зомби, гоблини орки, огрови, скелети, пајаци и многу повеќе!

Компатибилен со iPhone 4 и нагоре, iPad 2 и повеќе.

ЗАБЕЛЕШКА: (Оваа игра не е применлива 3GS телефони)

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Определување:

- 4 света со 10 различни мапи
- Над 40 типови на непријатели, вклучително и 10 шефови
– Над 30 херои
– Стапици, ѕидови и неверојатни моќи
- 100 нивоа
- Уникатна музика и звуци
- Висококвалитетна 3Д графика

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

  • Играта содржи Dark Frontier 2014:

– Тридимензионална средина

– Графика

- HD квалитет

- Стилска стратешка игра

- Има 90 различни нивоа на игра

– 9 различни мапи

- 38 различни непријатели

- Повеќе од 30 типови на херои

– Суви стапици неверојатни

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Погоден за сите iOS 4.0 системи Android 4.0 и нагоре и нагоре

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Темните граници на Android, iPhone, iPad, iPod Dark Frontier 2014 преземајте игри директно од страницата за преземање Американ.

Поврзана страница: Google Play

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Бесплатно преземање на играта Dark Frontier за Android

Dark Frontier Game Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.