...
Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium Android Бесплатно преземање Помогнете ѝ да го развие и подобри својот херој за да преживее во различни борби и да продолжи да трча колку што е можно повеќе.

Преглед:Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Играта Dark Lands има различни карактеристики и неверојатна графика. Dark Lands е епска игра на борбен стил и акција.Бесплатно преземање на играта Garden of Fear – Maze of Death за Android.Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Покрај играта во стилот на скролер / тркач, има и можност да ги победите непријателите со голема брзина и да го следите вашиот напредок низ фазите.Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Те чекаат борба против непријатели и различни стапици.Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Dark Lands е една од игрите кои предизвикуваат зависност во комбинација со страшни фантазии и бесконечни динамични борби.Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Уништете различни непријатели како што се ghlinks, orcs, скелети, тролови и тролови и борете се со тврдокорните шефови како Currusor или Minotaurus.

Запомнете дека треба да избегнувате опустошена земја и опасните стапици.

Докажете им на другите играчи дека сте најдобриот играч меѓу борците.

Карактеристики на играта Dark Lands:

- Има 40 мисии во авантура, опстанок и бесконечност

- Едноставни визуелни контроли

- Подобрете ги и развијте ги способностите и моќта на херојот со купување на ново оружје и оклоп

- Борба против ордите на фантастични непријатели и моќни шефови

- Користете ги стапиците на непријателите против нив

- Прекрасни звучни ефекти и убава музика

- Одлична графика

– Има над 50 достигнувања за отворање

Бесплатно преземање на играта Dark Lands Premium за Android

Играта Dark Lands Premium Android Бесплатно преземање сега, преземајќи ја контролата над вашиот херој во епско патување, уништи ги засекогаш деструктивните зли сили на земјата.