...
Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/deflecto/id863351401?mt=8″] App Store[/button]

Играта Deflecto Ipa за iOS Бесплатно преземање Во оваа игра, треба да одбраните мал град од црните облаци што паѓаат, а вашите оружја се вашите прсти. Многу различни видови куршуми како куршуми

Преглед:

Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS Опис: Прекрасен, поинаков стил кој неодамна беше прикажан во Стур.Бесплатно преземање на играта In Churning Seas Ipa за iOS.Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

Заштитете ги овие мали, тивки градови од закана за темните облаци на непријателите и измазнете ги. Вашето оружје е вашиот прст, без разлика дали овие лути облаци паѓаат врз вас, тоа има способност да биде расеан. Бранете го секој беспомошен град за да го отклучите следниот.Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

Кликнете на објектите за да ги испратите назад во облакот, на крајот да ги уништите. Повлечете го прстот од еден предмет што паѓа на друг и можете да скролувате неколку предмети во еден потег. Колку повеќе облаци уништувате, толку тие стануваат потешки. Ова е вашиот прст.Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

- Чисто интензивна аркадна акција
- Нема реклами или купувања во апликацијата.
- Бранете го градот за да отклучите ново ниво
- 9 многу тешки нивоа
– Минималистички 3Д изометриски град
– Вклучете ја моќноста на отклонувањето
– реално физичко моделирање
- Шармантно мини-градско аниме
– Оригинална песна и звучни ефекти на чипот
– Достигнувања на GameCenterБесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Поради перформанси, оваа апликација не се препорачува за iPod Touch, iPhone 4S и оригиналниот iPad mini.

Карактеристики на дефлектор:

9 нивоа на тежина во играта
Добра графика и 3D
Различни предмети за фрлање
Добра игра со физика
Прекрасни анимации на малите градови
Игра Центарот добива

Преземете Deflecto за iPhone и iPad Deflecto
Цена: 0.99 УСД
Категорија: аркада | Игра за iPhone и iPad
Производител: Брајан Вилијамс
Датум на издавање: 31 јули 2015 година
Последно ажурирање: 05 1396 година
Верзија: 1.3.3
Големина на датотека: 133.4 МВ
Продавач: Брајан Вилијамс
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 9+
Компатибилност Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на играта Deflecto Ipa за iOS

Deflecto Ipa Играта за iOS бесплатно преземање, само треба да бидете внимателни и да фрлате предмети кон овие облаци за да не го погодите градот.