...
Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/tn/app/doodle-jump/id307727765?mt=8″] App Store[/button]

Doodle Jump Game Ios бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

Една од најжешките мобилни игри на сите времиња – сега БЕСПЛАТНА и конечно соодветно оптимизирана за Android од истиот тим што ја создал оригиналната верзија! Погледнете сами зошто Touch Arcade го нарече Doodle Jump „можеби најдобрата [мобилна] игра некогаш создадена“ и Macworld ја нарече „совршена микро-игра, лудо зависна и вкусно што може да се репродуцира.

Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

Луди платформи за скокање (скршени, се движат, исчезнуваат, се менуваат, EXPLODIN. Глобални табли на водачи, забавни достигнувања Победете ги резултатите на вашите пријатели.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта SHADOWGUN DeadZone за Android.

Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

 

Некои карактеристики на играта Doodle Jump:

– Тридимензионална средина

– Графика

– А фази

– Различни игралишта, вклучувајќи шуми, вода, итн.

– Има различни пречки

- Погоден за сите возрасти

- Играјте со еден играч (офлајн) и мултиплеер (онлајн)

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 2.2 и iOS 6.0 или понова верзија.

Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање
.Колку високо можете да скокнете Патувајте на лист хартија со милиметар, постојано скокајќи од една платформа на друга, собирајќи млазни пакети, избегнувајќи црни дупки и минувајќи ги лошите со топчиња за носот на патот. Смејте се со задоволство додека дувате покрај маркерите за вистинскиот резултат на другите играчи испишани на маргините. Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : iTunes

Игра со лавра скок Ios бесплатно преземање

Doodle Jump Game Ios бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.