...
Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

[button link=”https://itunes.apple.com/ca/app/dragon-hills/id963093508?mt=8″] App Store[/button]

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills на Ios од Null48.com Бесплатно преземање софтвер и игри за Android и Ios што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

App Store и Play Store се заработува. Play Dragon Hills веќе привлече многу фанови и денес е преземен и купен повеќе од милион пати.

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Денеска сме една од најновите верзии на играта на располагање, се надеваме дека ќе биде од интерес за сите корисници.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Save Dan за Android.

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Играта содржи Dragon Hills:– Тридимензионална средина- Неспоредлива графика и звук- Квалитетна HD игра

- Жанр акција и авантура

– Змеј како Кралот на огнот, Ворминатор и…

– Има моќ на UPS-от

- Повеќе од сто предизвикувачки фази

- Професионален пиштол

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 2.3 и погоре и iOS 7.1 и погореБесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Промени во новата верзија:

– Различни оптимизации

– Поправена е проблематична игра.Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : iTunes

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills IOS

Бесплатно преземање на играта Dragon Hills на Ios кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.