...
Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање Подгответе се за една од најпредизвикувачките загатки. Во оваа игра со загатки, преземете драматична авантура и лекувајте болна девојка.

За време на чекорите треба да му помогнете на д-р Дано да ги собере неговите чудесни капки еликсир.

Преглед:Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Мора да решите осум возбудливи загатки на четири различни локации.Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android.Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Неверојатните анимации со предизвикувачка игра во играта Drop Hunt ќе ве одведат веднаш од првата фаза на играта со часови. Вашата задача е многу лесна.Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Донесете само капки со иста боја на вистинското стакло…Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Дали мислите дека е толку лесно? Пробајте ја оваа игра со загатки и предизвикајте ја вашата ментална моќ да стигнете до крајот на играта.Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Искористете ги сите достапни елементи и дојдете до следните чекори и соби.

Отклучете ги специјалните достигнувања на играта (диета, подигнувач, Blotch 10, Donut 5, Gipnose, AddStep 5, Voltage 5, Star 10, Marathoner, Poling, RanTea, Guest, Run Race) и уживајте во предизвикувачката игра.

Карактеристики на играта Drop Hunt:

- Надминете 40 предизвикувачки фази на четири различни локации

– Тренирајте се со вежби за мозок и PUZZLOGO LOGICAL

– Има ненаметливи и смешни ликови

– Додаден пристап до второто поглавје од играта

- Подобрете ги сцените од играта

- Подобрени алгоритми за звук и ефект

Drop Hunt Game Apk Android бесплатно преземање

Drop Hunt Game Apk Android Free Download Вклучува интересни анимации со одлични атмосфери

Игра v1.09 Apk + податоци за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете Drop Hunt верзија на Android – верзија 1.09 – 20 MB: КЛИКНИ ТУКА

Android Drop Hunt Data File – верзија 1.09 – 70.5 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48