...
Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Бесплатно преземање на играта за тренирање на мозокот на Android од Null48.com.

Преглед:

Беше избран од Google како уредник и преземен повеќе од 10 милиони пати ширум светот.Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Elevate е програма за обука на мозокот дизајнирана да го подобри вашето внимание, вештини за зборување, брзина на обработка, меморија и математички вештини.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Charlie Charlie Challenge за Android.Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Секој има своја персонализирана програма за обука која се прилагодува со текот на времето за да ги максимизира резултатите.Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Колку повеќе тренирате со Elevate, толку повеќе ќе ги подигате критичните когнитивни вештини дизајнирани да ја подобрат продуктивноста, да стекнете моќ и самодоверба.Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Корисниците кои тренираат најмалку три пати неделно известуваат за изненадувачка жетва и зголемена самодоверба.Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви треба.

Автор: Elevate Labs

Извештај: Означете како несоодветно

За повеќе информации : играј Google

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на игра за обука на мозок „Elevate“.

Бесплатно преземање на играта за тренирање на мозокот за Android, кликнете на долу за врската, почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.

Игра за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Elevate Brain Training Games_v4.0: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48