...
Бесплатно преземање на играта на првата мисија на специјалните сили Андроид

Бесплатно преземање на играта на првата мисија на специјалните сили Андроид

Бесплатно преземање на играта на првата мисија на специјалните сили Андроид

Првата игра за мисија на специјални сили Андроид бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

„Доломит“ „Црна рака“ од страна на организацијата се обидува да ја ограби Република Кореја како дипломатско прашање што ги контролира сите медиуми, дека заложниците од терористите преправени како оправдување на неофицијалната мисија „Дух“ и „Фантом“ во режија што прави ,

 

Бесплатно преземање на играта на првата мисија на специјалните сили Андроид

неверојатна тридимензионална средина дизајнирана за мисии на специјални сили игра погодна за сите системи Андроид 2.3 е отворен, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра. Уште една одлична игра: НБА 2K14 игра Андроид бесплатно преземање 

Играта ја содржи Првата мисија на специјалните сили:

– Тридимензионална средина

– Графика

– А фази

- Акциона игра

- Професионален пиштол

– Може да се користи на сите телефони со оперативен систем Андроид

– Погоден за сите системи Андроид 2.3 и погоре.

Првата мисија на специјалните сили – FPS игри Преземете ја целосната верзија Apk + датотеки со податоци бесплатно Подолу

Сојузниците на Република Кореја тајни бомби, тип на „неутронска бомба“ и ракетен погон „М20 завртка“ е завршен.

Големина: 945 Mb | Андроид: 2.3 и повеќе

Преземете игри за Android First Special Forces Mission Special Mission директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : Apk-android-mobile.blogspot.com

Бесплатно преземање на играта на првата мисија на специјалните сили Андроид

Првата игра за мисија на специјални сили Андроид Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .

Игра v1.1 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Репродуцирајте инсталациона датотека (18 MB) – Прва мисија на специјални сили v1.1: КЛИКНИ ТУКА

Датотеки со податоци за играта (877 MB) – Прва мисија на специјални сили v1.1: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48