...
Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Апликација за сеопфатна фитнес HD Ipa за iOS Бесплатно преземање 1200 вежби, 160 планови и рутини за вежбање, бројач за калкулаторски калории, калкулатор за BMI од Sport.com. Повеќе од 7 милиони луѓе (мажи и жени) користат All-in Fitness. Ајде да бидеме еден од нив.

Преглед:Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Опис: Обично, сите луѓе сакаат да имаат убаво тело, но тоа е убаво тело, потреба од време, добра програма и добра исхрана. Со оваа програма, можете да добиете само неколку минути физички вежби. All-in Fitness има и програми за храна.Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS.Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Повеќе од седум милиони мажи и жени ширум светот се потпираат на сеопфатна фитнес за да создадат совршено тело
Ограничена временска понуда 2.99 УСД (5.99 УСД малопродажна цена 50% попуст)Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање
-
Сега можете да го следите вашиот дневен внес на храна користејќи ја вашата локална база на податоци за храна.Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање
-

 

Фитнесот вклучува здраво тело!

Оваа апликација е универзално фитнес решение кое го надополнува тренингот на фитнес ентузијасти на кое било ниво!

Карактеристиките на апликацијатаСè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

храна:
• Локалната база на податоци за производи ќе ви помогне да ги најдете сите ваши регионални јадења.
• Фитнесот е само апликација во App Store, која има над 300,000 производи и рецепти со висококвалитетен вграден бројач на калории и водич за исхрана!
• Калкулаторот за витамини ви ги предлага дневните потреби од витамини врз основа на вашите цели!
• Калкулаторот за БМИ е брз и лесен начин да одредите дали навистина треба да ја зголемите или изгубите тежината.

песна:
• Распоредот за вежбање останува на место!
• Следење на телото ви овозможува прецизно да ги следите промените на вашето тело!

Единици за поддршка:
• Добијте бесплатна професионална поддршка од вашата апликација!

комуницирај со:
• Автоматски споделувајте го вашиот напредок на ажурирањата на Facebook!
• Бидејќи пријателите и семејството ве поттикнуваат да напредувате, бидете мотивирани!

Производител: Plus Sports
Датум на издавање: 13 ноември 2012 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 1.9.1
Големина на датотеката: 96.5 MB
Продавач: NELURRA HOLDINGS LIMITED
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 12+
Компатибилност Потребна е iOS 7.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање

Сè-во Фитнес HD Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање Една од најважните карактеристики на програмата.