...
Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Поправете го тоа.

Преглед:

Мора да лансирате помош за поправка на автомобили и да ја проширите низ целиот свет. Поставете продавница за поправка и подесување на автомобили во Knatq Snow Canada или џунглите во Африка. Продолжувате да користите задоволни клиенти што е можно само со обезбедување добра услуга, исто така може да ја зголеми цената на услугата.

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Ангажирајте ги најдобрите специјалисти и продавницата за поправки на автомобили, автомобилите Tnzymm за загадување на воздухот и ве рангираат меѓу другите може да бидат многу корисни за сервисери, но ова не е само игра Комплет за поправка на згради во оваа игра треба да го изберете вашиот идеален партнер. Уште една одлична игра Ios: Бесплатно преземање на играта за Android The House of the Dead Overkill The Lost Reels.

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

  • Карактеристиките на играта:

Македонски јазик

Големина на играта: 244 MB

Жанр: Симулација

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Инсталирање на играта:

– За да ја репродуцирате датотеката и да ја отпакувате страницата за преземање.

– Кликнете на преземената датотека во папката и почекајте играта да ја отвори апликацијата Itunes.

– Потоа кликнете на копчето Синхронизација за да се копираат игрите на вашиот систем.

Се надевам дека ќе уживате во оваа прекрасна игра.

Поврзана страница: Светска турнеја поправи

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Играјте Fix-it-up World Tour за iPhone, iPad и iPod директна врска до страницата за преземање American.

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање

Поправете го тоа Играта за светска турнеја Ios бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и Софтвер.

Игра за iPhone, iPad или iPod

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Ќе биде поставен многу наскоро…..

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48