...
Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android од Null48.com Бесплатно преземање софтвер и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

GO Keyboard е една од најпрофесионалните и најпопуларните софтверски тастатури што ги поддржува повеќето светски јазици, особено поддршката на јазикот франш. Апликацијата на GO за телефони со Android и iPhone е потполно бесплатна. Во моментов, апликацијата GO Keyboard во App Store и Play Store Market со оценка 4.4 од 5.0, денес ја преземале апликацијата повеќе од 250 милиони корисници ширум светот. Софтверот е дизајниран да ги елиминира сите грешки при пишување.

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Апликацијата GO Keyboard има функции како што се препознавање зборови, пишување само со лизгање, броеви наведени за типот, многу убави и стилски теми, приспособување на тастатурата и така натаму. Оваа апликација ги има сите фини зборови и можност за промена на фонтот што ви пишува. Поддржана е апликацијата GO Keyboard за сите уреди со Android 2.1 и iOS 8.0 и погоре. Денеска сме една од најновите верзии на софтверот достапна за корисниците, се надеваме дека ќе биде од интерес за сите вас.Уште една одлична игра: Лордовите мобилна игра Андроид бесплатно преземање 

 

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Карактеристики на софтверот GO тастатура:

- Корисничкиот интерфејс е многу едноставен

- Има повеќе од 100 тема е многу стилска и убава

– Различни убави и смешни Шклик

– Можност за прилагодување на тастатурата

– Способност за претворање на говор во текст за англиски јазик

– Поддржете го влезот на слајдот

- Поддршка за мулти-допир

– Има различни видови зборови и прецизни

– Целосна поддршка за американски јазик

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 2.3 и погоре и iOS 8.0 и погореБесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Промени во новата верзија:

- Апликација за различни оптимизации и поправки на грешки.Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : горе надолу

Бесплатно преземање на апликацијата GO за тастатура за Android

Апликација GO Keyboard Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

App V3.20 Apk јазичен пакет

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете го GO Keyboard Installer за Android – верзија 3.20 – 24.48 мегабајти: КЛИКНИ ТУКА

Датотека со приклучок за Android GO тастатура – ​​верзија 2.72 – 9 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете го јазичниот пакет (40 јазици) Апликација за Android GO Keyboard – верзија 2.72 – 52 MB: КЛИКНИ ТУКА

GO Launcher GO Launcher EX Тема – верзија 2.72 – 188 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


App V3.18 Apk јазичен пакет

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете го GO Keyboard Installer за Android – верзија 3.18 – 24.48 мегабајти: КЛИКНИ ТУКА

Датотека со приклучок за Android GO тастатура – ​​верзија 2.72 – 9 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете го јазичниот пакет (40 јазици) Апликација за Android GO Keyboard – верзија 2.72 – 52 MB: КЛИКНИ ТУКА

GO Launcher GO Launcher EX Тема – верзија 2.72 – 188 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


App V3.03 Apk јазичен пакет

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја апликацијата за Android GO Keyboard PRIME – верзија 3.03 – Големина 23 MB : КЛИКНИ ТУКА

Јазичен пакет GO тастатура за Android – верзија 3.03 – Големина: 14.4 MB: КЛИКНИ ТУКА

Go Keyborad Plugins за Android – верзија 3.03 – Големина: 5.8 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација v2.77 За Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација v2.72 За Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете го приклучокот Android Apps GO Keyboard – верзија 2.72 – Големина 9 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземи јазик на пакетот (40 јазици) апликација за Android GO тастатура – ​​верзија 2.72 – Големина: 52 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземајте датотеки парични теми Апликации за Android GO тастатура – ​​верзија 2.72 – Големина 188 MB: КЛИКНИ ТУКА

Инсталатер на софтвер за Android преземање GO Keyboard – верзија 2.72 – Големина: 20 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48