...
Бесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android

Бесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android

Играта Heavy Truck Simulator Бесплатно преземање Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед на Android играта Simulator за тешки камиони:

Биди крал на патот во „Симулатор за тешки камиони“

карактеристики:
- Прекрасни локации на Бразилците;
– Многу камиони, од стари до најнови! (повеќе камиони ќе дојдат на следните ажурирања)
– Одлична графика;
- Реална физика и игра;
– Нечисти патишта со нерамнини и дупки носат повеќе реалност и забава во играта;
– Многу приколки и работни места (повеќе приколки ќе бидат додадени на следните ажурирања);
– Ден/ноќен циклус;
- Многу градови базирани на бразилски локации;
– бензински пумпи;
– Симулација на спиење, можете да спиете на воланот;
– Можете да го промените квалитетот на графиката за да одговара на вашите потреби;
– Вклучен/исклучен мотор;
– Систем за сообраќајни билети (Speed ​​trap);
– Би-воз;
– Пат-воз;
– Цврст камион;
– GPS;

Прекрасни локации на Бразилците;
– Многу камиони, од стари до најнови! (повеќе камиони ќе дојдат на следните ажурирања)
- Одлична графика.
Бесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android
- Реална физика и игра.Уште една одлична игра: Игра Cyber ​​Gears Бесплатно преземање на Android.Бесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android

Повеќе од 10 000 000 играчиБесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android

Во свет преполн со мртвите, вие преживеавте…, но колку долго?

Кога мртвите воскреснуваат, бегај!Бесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android

Сигурно ќе уживате во неговата фасцинантна игра.

следните линкови за преземање на нашата игра.

Способност да разговарате со пријателите додека играте

играта денес привлече многу фанови и повеќе од 100 милиони корисници ширум светот ја добија оваа игра.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации: игра.Гугл

Бесплатно преземање на игра за симулатор на тешки камиони за Android

Бесплатно преземање на играта со симулатор за тешки камиони за Android Кликнете на подолу за врската подолу.

Игра Heavy Truck Simulator_v1.812 за Андроид Преземи APK

Heavy Truck Simulator Android ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

КАТЕГОРИЈА: Бесплатна ЗАБАВА игра
НАЈНОВА ВЕРЗИЈА: 2.0
АЖУРИРАНО НА: 27 септември 2023 година
ДОСТАПНО НА: Google Play
БАРА ANDROID: ANDROID 5.0 ​​и повеќе

Е-пошта за поддршка: dynamicgamesentertainment@gmail.com
Адреса: Avenida Paulino Ferreira Messias, 647, Centro, Mamborê-PR-Brazil

ИЗВЕШТАЈ: ЗНАМЕ КАКО НЕСООДВЕТНО