...
Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

Хероите на Skyrealm играта Андроид бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Херојот на Skyreal е тимска мобилна игра која ги комбинира хакерите и ги намалува RPG акциите со борбената стратегија на RTS. Наречен повеќе од 30 легендарни херои, секој со уникатна способност и стил на игра.

Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

Користете моќни напади или магии за поддршка, користете оружје со долг дострел за да ги нападнете непријателите на долги растојанија или нападнете ги непријателите со многу мечеви и оружје за мелење. Акција, RPG или RTS - изберете го вашето.Уште една одлична игра: Игра KING S KNIGHT Бесплатно преземање на Android
Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

Брзо темпо, тимски-базирани хакери и цртање акција - за разлика од кој било друг акционен RPG, додека носи тројца херои да се борат!
Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

-

Cooperation Boss Raid – Двајца пријатели со хакери и коси – можат да достигнат девет херои одеднаш!

PvP Combat Arena во реално време, со сопствена технологија за спарување

Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

RTS игри - Изградете ја вашата база на небото, собирајте ресурси, извидување и освојувајте непријателска територија

Уморни од истата стара стратегија и RPG игра? Херојот на Skyrealm е сосема ново искуство кое ви дава контрола и ви нуди многу опции за игра.

Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

Дали сте обожавател на RPG? Прилагодете ги вашите херојски вештини, зајакнете ја нивната опрема и максимизирајте ги претходните статистики на непријателот.

Дали сте акционен ѓубре? Комбинирајте го вашиот херој во совршен тим, разбијте хакери и освојте го овој револуционерен акционен RPG.

Дали ви се допаѓа предизвикот на RTS или MOBA игрите? Пробајте го новиот „режим на тврдина“, кој TowerDefense ги исполнува RTS игрите!

Барате повеќе акција? Скршете го вашиот противник во реално време PvP Combat Arena.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации: play.google

Бесплатно преземање на играта Heroes Of Skyrealm за Android

Хероите на Skyrealm Играта за Android бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.