...

iAM48 apk андроид бесплатно преземање – Null48

iAM48 apk андроид апликацијата за бесплатно преземање содржи вести, живи и ексклузивни содржини на BNK48 и CGM48

Можете да уживате во сесија во живо од членовите на овие две идоли групи и да испраќате колачиња за да ги поддржите

Можете исто така да гледате театар во живо преку нашата апликација, вклучувајќи пренос во живо и купување во вашите колекции за репродукција.

Уживајте во поддршката на кампањата на сите членови во нашата апликација за најдобриот подарок во драгоцениот момент

Оваа апликација, исто така, обезбедува алатка за пристап до настанот за ракување BNK48 и CGM48 и за скенирање ракување и 2shot

Слушајќи ја нивната објавена песна преку нашата апликација или гласавте за многу од настаните

Сите овие забавни работи во една апликација, iAM48

Препорачана спецификација:
– Верзија на Android: 4.1 подоцна.

Вести за апликацијата iAM48

Ја ажурираме апликацијата што е можно почесто за да ја подобриме. Оваа верзија вклучува поправени грешки и подобрувања на перформансите. Ве молиме чувајте ги вашите ажурирања вклучени за да бидете сигурни дека нема да пропуштите ништо.

Следете ја страницата за официјална апликација BNK48 за ажурирања, најави за функции и нагласувања.

iAM48 APK Android ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

КАТЕГОРИЈА: БЕСПЛАТНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА
НАЈНОВА ВЕРЗИЈА: 1.35.00
АЖУРИРАНО НА: 18 декември 2023 година
ДОСТАПНО НА: Google Play
БАРА ANDROID: 6.0 и повеќе

Е-пошта за поддршка: support.app@bnk48.com
Адреса: 1104/204 Нобл Патанакарн село, пат Патанакарн, подобласт Суан-Луанг, област Суан-Луанг, Бангкок 10250

ИЗВЕШТАЈ: ЗНАМЕ КАКО НЕСООДВЕТНО