...
Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Бесплатно преземање на играта на Ice Age Village за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

правилно направено и спаси животи на сите животни, игри од ледено доба со многу висока графика и тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Андроид 2.0.1 е висока,
Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Се надевам дека ќе уживате во играта Ледено доба.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта без закон за Android

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

(Промени во верзијата 2.4.0: Додадени се 30 нови фази, додадени нови знаци)

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Играта содржи Ice Age Village 2014:

– Тридимензионална средина

- Висока графика

- Погоден за сите возрасти

– А фази

– Може да се користи на сите телефони со оперативен систем Андроид

– Погоден за сите системи Андроид 2.0.1 и нагоре.

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Ice Age Village е малку градење град, малку управување со зоолошката градина и многу забава (Gamezebo.com)

Уживајте во уникатниот свет на Леденото доба, инспириран од вашите омилени семејни забавни филмови на Леденото доба и со Сид, Мани, Диего и Скрат

Изградете нов дом низ огромните замрзнати рамнини за целото семејство на Леденото доба и откријте над 200 нови слатки животни

Истражете го Dino World со симпатични диносауруси што ќе ги донесете дома

Играјте мини-игри како Kung Fu Scrat и Sid's Egg Rescue

Учествувајте во забавни настани во вашето раздвижено село

Посетете ги селата на вашите пријатели и видете кој може да го изгради најдоброто село

Придружете им се на овие Суб-Нула херои во нивната благородна потрага да го обединат Стадото и секое семејство на животни и диносауруси денес.

 

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

 

 

Играјте Андроид Ice Age Ice Age Village 2014 директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Google Play

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани.

Бесплатно преземање на играта Ice Age Village за Android

Играта Ice Age Village за Android Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v2.4.0 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Датотека за инсталација на игри за Android (24 MB) – Ice Age Village v2.4.0: КЛИКНИ ТУКА

Датотека со податоци за игра на Android (59 MB) – Ice Age Village v2.4.0: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48