...
Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Indigo Lake Ios од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

Ваша задача е да го пронајдете неговиот пријател и активностите на полето на натприродното потекло на настаните во езерото.Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Индиго Лејк е психолошки хорор и игри со отворен свет во прво лице што се случуваат околу езерото Индиго.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Darkside Ios.Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Играчите можат бесплатно да играат во хорор и духови.Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Одлично е на отворено и може да користи и различни возила.Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Оваа игра е дизајнирана со најнова технологија и техники за тридимензионална графика за да им даде на играчите чувство за реалниот свет.Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Играта содржи Индиго Езеро:

– има светлен пиксел на сите уреди, дури и побавни уреди

– можност за отстранување на сите предмети во околината

– има вистинско чувство за пиштолите во играта

- Способност за движење на машините дизајнирани убава игра

– Голема карта

– Интуитивно прво лице контролирано со допир

- Способност да се зачува напредокот на играта

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви треба.

 

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

Игра Indigo Lake Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Indigo Lake Ios кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.