...
Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

IOTAs Journey Game Android Бесплатно преземање Оваа прекрасна игра сè уште е во развој и редовно се ажурира со ажурирања што обезбедуваат повеќе загатки и многу повеќе.

Преглед:Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

IOTA's Journey IOTA's Journey е страсна и забавна аркадна игра која може да ве предизвика со големи и предизвикувачки предизвици.Бесплатно преземање на играта Zombie Age 2 Android.Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

Во оваа игра ќе можете да решавате проблеми и предизвици во убава, едноставна и зависна средина далеку од војна, крвопролевање и насилство.Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

Други карактеристики: Во оваа заразна игра треба да го водите и контролирате вашиот пријател, IOTA, и да го доведете на повисоки нивоа за да можете да заработите повеќе поени.Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

Треба да внимавате на начинот на кој го придружувате вашиот пријател.Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

Затоа што има и облици на вашата патека што може да ве погодат! Затоа, внимавајте на IOTA.

Оваа игра вклучува стотици убави и атрактивни фази дизајнирани за вашето слободно време и предизвикување на вашиот мозок.

IOTA's Journey е студиски производ FAT MACHINES во кој сега можете да уживате со неговата едноставна убавина.

Карактеристики на играта IOTA's Journey:

- Многу заразна игра

– Едноставна, но убава и привлечна околина

- Стотици предизвикувачки и ангажирани фази

– Способност за снимање

– Погоден за сите возрасти!

Игра IOTAs Journey Бесплатно преземање на Android

IOTAs Journey Game Android бесплатно преземање Затоа запознајте го карактерот на играта, наречена IOTA, и една мала честичка.