...
Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Iron Knights на Ios од Null48.com Бесплатно преземање софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

Играта Iron Knights за iPhone и Android хардвер Авантурата на Knight во стил неодамна од студиото ја објави Actoz Soft Co за Android и iPhone. Земји една по друга со крвопролевање и хаос беа. Вие ја преземате улогата на железен витез должност кон нивниот крал да се борите и да ја победите армијата на темнината.

Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Iron Knights за Android .

Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

(Потребен е пристап до Интернет за да се стартува играта)
Играта има Iron Knights:- 3Д

- Висока графика

- Фасцинантен стил на игра Hack & Slash

– Вештини Постојат различни различни ликови

– Поддршка за 4 играчи истовремено

– Компатибилен со iOS 5 оперативен систем Android 2.3.3 и нагоре и нагоре.Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање
По векови мир со владеењето на империјата Армрос. Расипаниот паднат епископ Балмостат отвора порта кон подземјето повикувајќи го Темниот крал, Магедрон и неговата војска. земјата ја проголта крв и хаос.Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Соберете различни типови на херои за да ја изградите најдобрата забава од над 200 соработници. Надградете ја вашата опрема од над 1000 предмети за да ограбите. Направете пријатели и добијте помош во вашата авантура за да го спасите светот.

Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации: iTunes

Iron Knights Игра Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Iron Knights Ios, кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v1.2.2 за Ios

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48