...
Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/az/app/iron-sea-defenders-hd-td/id815044846?mt=8″] App Store[/button]

Iron Sea Defenders HD TD Ipa Game Ios Бесплатно преземање Оваа фасцинантна игра, како што сугерира нејзиното име, е уште една игра во популарниот стил на одбранбена, а особено одбрана на кули.

Преглед:

Ажурирања до 1. 3. 2.Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

Компатибилност Потребна е iOS 7.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad.Бесплатно преземање на IPA-игра за најдобра шанса за iOS.Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

Карактеристики на Iron Sea Defenders HD TD:

- Разновидност на надградливи кули

– Ретина графика и атрактивен дизајн

– Оптимизиран за iPhone 5.Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

Преземете Iron Sea Defenders HD TD за iPhone и iPad Iron Sea Defenders HD TD
Цена: 0.99 УСД
Категорија: Стратегија | Игра за iPhone и iPad
Производител: 8Кат
Датум на издавање: 13 февруари 2014 година
Последно ажурирано: Декември 13, 2013
Верзија: 1.3.2
Големина на датотеката: 116.5 MBIron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање
Продавач: 8FLOOR LTD
Резултат: 3.5
Применлива возраст: 9+Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

Iron Sea Defenders HD TD Ipa игра Ios бесплатно преземање

Iron Sea Defenders HD TD Ipa Game Ios Бесплатно преземање Непријателските сили ќе ја преминат земјата низ морето, што мора да го победите со усвојување на соодветна стратегија.