...
Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Играта Jigty Jigsaw Puzzles една од најновите игри Креирајте слики како загатки, оваа апликација е за сите возрасти и треба да го направите целиот свој уникатен дизајн, играта е интелигентно дизајнирана и секое парче има уникатна форма е посебна личност, многу убава игра со загатки исполнето со слики и графики со тродимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Андроид 2.3 е подготвен,

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

се надевам дека уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Assassin's Creed Revelations за Android.

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

 

Играта содржи Jigty Jigsaw Puzzles:

– Тридимензионална средина

– Графика

– Паметна игра

– Има уникатна форма

- Погоден за сите возрасти

- Mnmasb на Android 2.3 и погоре.

Тоа е радоста за решавање на загатката што сите ја знаеме и ја сакаме.

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

 КАРАКТЕРИСТИКИ

Интелигентно дизајнирано: секое парче има уникатна форма
Прекрасно лесен: природен интерфејс кој е едноставен и лесен за употреба
Зголемена тешкотија: ротирање парчиња или решавање загатки од 4 до 625 (на таблети од 10”) парчиња

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

Оваа апликација содржи:

Промоција на производите на Outfit7 и контекстуално рекламирање
Врски кои ги насочуваат клиентите до нашите веб-локации и другите апликации на Outfit7
Персонализирање на содржината за да ги наведе корисниците повторно да ја репродуцираат апликацијата
Можност за поврзување со пријателите преку социјалните мрежи
Опција за купување во апликација.

Создадете игра со сложувалки со слики за Android Jigty сложувалка директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android

Бесплатно преземање на играта Jigty Jigsaw Puzzles за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48