...
Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Jungle Smash Game Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Животните за игра со базен во стилот на Jungle Smash е една од многу убавите и забавните игри на системот Андроид. Со играта Jungle Smash можете да ја тестирате вашата концентрација. Jungle Smash игри со висока графика и тридимензионално опкружување дизајнирани да одговараат на сите системи Android 2.2 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на играта достапна за Jungle Smash и се надеваме дека ќе уживате во играта на животни во стилот на билијард.

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Jungle Smash – неверојатен билијард во џунглата. На животните им стана досадно и решија да се забавуваат. Тие не можеа да смислат ништо подобро од игра во билијард... еден во друг. Наместо сфери ве чекаат разни животни кои ќе треба да ги зачукаат во дупки. Ова занимање не им е толку пријатно, затоа можат да се скријат од страв или дури и да избегаат. светла графика.добра физика.многу нивоа и локации. Друга одлична апликација за Android: Најтешката игра досега 2 Игра Андроид бесплатно преземање.

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Играта содржи Jungle Smash:

– Тридимензионална средина

– Графика

- Различни нивоа на простор

- Погоден за сите возрасти

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Поврзана страница: Андроид

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Преземете ја новата верзија за Android………директна врска до страницата за преземање Американ.

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Jungle Smash Игра Андроид бесплатно преземање

Jungle Smash Game Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.