...
Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземате датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Класичните се појавуваат повторно! „KOF 98 Ultimate Match OL“ повторно се појавуваат сликите и вештините на класичните борци во KOF. Дојдете да ги соберете популарните борци и воспоставете ја вашата силна борбена постава! Оваа игра го прекинува традиционалниот режим на битка со карти за да создаде комбиниран режим на борба. Ќе ви донесе ново возбудливо искуство.

Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

Систем за повеќекратна промоција, метод на уредување на повеќе борци, совршен PVP режим! Може да се потсети на вашите спомени од играњето КОФ пред неколку години.Уште една одлична игра: METAL SLUG ATTACK Игра Андроид бесплатно преземање.Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

карактеристики:
[Совршена репродукција на борци во КОФ 98] Се сеќавате ли на КЈО КУСАНАГИ, ИОРИ ЈАГАМИ и МАИ ШИРАНУИ? Се сеќавате ли на чувството како игравте КОФ? Сцената на играта, вештините, звучниот ефект, врвните вештини и оригиналниот и живописен јапонски глас за синхронизација ќе ве следат за повторно да ја доживеете возбудливата борба! Кралот на борците! Никогаш не биди КОКралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

[Формирајте свој тим од соништата] Дали се сеќавате кога игравте КОФ треба да размислите како да го организирате вашиот состав? Во оваа игра, покрај традиционалниот тим со 3 борци, можете да изберете и повеќе борци во вашата формација! Не двоумете се! Дојдете да формирате свој тим од соништата.

Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

[Комбо режим на битка, возбудливо искуство] Дали ви е здодевно да ја играте играта со која можете да ги контролирате ликовите за да ги ослободите вештините со само кликнување на аватарот? Оваа игра го иновира борбениот режим со комбинираниот систем QTE! Kusanagi Serpent, Maiden Masher и Haoh Shoko Ken, овие врвни вештини може да се ослободат со допирање на екранот. Обрнете внимание на тајмингот и ритамот и потоа можете да се потсетите на совршеното комбинирано искуство.Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

©SNK PLAYMORE CORPORATION СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации: play.google

Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид бесплатно преземање

Кралот на борците 98 за LINE игра Андроид Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта & Софтвер.