...
LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/lego-marvel-super-heroes/id737006024?mt=8″] App Store[/button]

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios Бесплатно преземете прекрасна борбена игра која по создавањето на филмови и игри од овој тип, програмерите одлучија да ја објават iOS верзијата на играта, која се базира на оригиналната приказна за светот полн со приказната на Марвел.

Преглед:LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

Помина Во оваа игра, ќе можете да ја контролирате популарната серија филмови на Марвел од серијата Хачинс, Спајдермен, Халк, Капетан Америка, Вулверин и многу други популарни ликови и да се борите со Локи и другите криминалци на Марвел.Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android.LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

Треба да се напомене дека гејмплејот на оваа прекрасна игра е проследен со голем број на кинематографски сцени, што исто така ќе ја зголеми големината на играта, што ќе зазема многу простор во меморијата на вашиот телефон или таблет.LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

Карактеристики на играта LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril:

- Има повеќе од 91 лик на Марвел што треба да се контролираат како што се Iron Man, Spider-Mann, Hulk, Captain America, Wolverine и…

- Има над 45 возбудливи мисии во популарните серии на Марвел

- Борба против непријателите од различни сили како што се летање, суперсили, невидливост и…

– Постоење на супер кампањи и брзи чекори

- Добијте награди со завршување на тврдоглави предизвици

– Можност за користење на контрола на конзолата или екран на допирLEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril Игра Ios бесплатно преземање Спречете го уништувањето на светот со супермоќно оружје на непријателите.