...
Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Marvel Avengers Alliance 2 за Android.

Преглед:Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Marvel: Avengers Alliance 2 The Marvel: Avengers Alliance е прекрасно продолжение на Marvel: The Avengers Alliance, кое обезбедува неспоредливо искуство со игрите на Android со огромни нарачки и извонредни висококвалитетни слики.Бесплатно преземање на играта The Monkey Pit Island за Android.

Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Тајните и мистериозни судири на галаксиите, наречени Incursions, ја загрозуваат судбината на земјата и човештвото.Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Треба да ја искористите моќната моќ на Iso-8 и да спречите уништување на целиот универзум.Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Во оваа нова и возбудлива игра Maverly, можете да се обедините со пријателите и другите играчи од целиот свет и да се спротивставите на смртоносните непријатели.Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Човештвото е во тешка позиција, со стратешки одлуки донесени од силен тим, а вие ќе влезете во борбата.

Карактеристики на играта Marvel Avengers Alliance 2:

– Формирање на моќен тим за поразување на опасните селани

- Победете ги непријателите и злите сили во епски борби три до три

– Можност за надградба и нарачување на изгледот на суперхероите

- Соберете и опремете ги суперхероите со уникатни способности

– Има различни тешки мисии

- Добијте различни бонуси со завршување на секојдневните операции

- Добијте високи награди во тркачки натпревари од еден-на-ништо

- Обединети со пријателите суперхерои за да ги завршите мисиите.

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви е потребна.

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со директна врска со чудовишта до американскиот сајт за преземање.

Бесплатно преземање на играта на Marvel Avengers Alliance 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Marvel Avengers Alliance 2 за Android Во таква ситуација, суперхероите влегуваат во акција.