...
Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

Бесплатно преземање на играта со Mass Effect Infiltrator Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Mass Effect Infiltrator Infiltrator игра една од игрите што сега ги има зачудувачките акциони игри на EA. Во оваа игра играте како командант во галаксијата кој мора да се бори со сите непријатели и џиновските чудовишта и вонземјани го уништуваат хардверот. системот е Android 2.2 и погоре. Денес сме една од најновите верзии на играта инфилтратор Почитувани корисници на страницата имаат на располагање,

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

се надевам дека уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Fast & Furious 6 The Game за Android.

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

 

Некои карактеристики на играта Mass Effect Infiltrator:

- Квалитетна HD игра

– Графика

– Тридимензионална средина

- Акциона игра

– А фази

- Професионален пиштол

- Погоден за сите возрасти

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре.

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

Од креаторите на признатиот Dead Space на Android доаѓа сосема нова, оригинална приказна за Mass Effect – направена исклучиво за мобилни уреди Оваа игра е МАСИВНА (над 450 MB) Препорачуваме да се поврзете на WiFi за да го забрзате преземањето.

 

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

ВКЛУЧЕТЕ ГИ НЕПРИЈАТЕЛИТЕ СО БОРБА СО ПОВРШУВАЊЕ И ДОПИРАЊЕ Со рачното и асистирано нишанење, користете интуитивни контроли за допрете и за брза борба.

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

Играјте Mass Effect Infiltrator за Андроид инфилтратор директна врска до страницата за преземање Американ.

 

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани

Бесплатно симнување на игра со Mass Effect Infiltrator Андроид

Mass Effect Infiltrator Game Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.