...
Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Moto Race Game IOS бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Прекрасната игра за мотоциклисти кои исто така е 2Д игра со добра графика и одлична игра може да ве забавува долго време. Соберете парички и брзина за да постигнете рекордна парична казна од сè помоќни мотори кои ви ги става на располагање. Racing Moto е голема брзина, вертикално лизгачка игра со мотоцикли за мобилен телефон со многу едноставна премиса: возете најбрзо што можете без да паѓате.

Мото трка игра IOS бесплатно преземање
Контролите во Racing Moto се многу едноставни.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Serpent of Isis 2 за Android.

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Со држење на прстот на екранот, велосипедот ќе оди побрзо.

Не мора да го правите ова бидејќи велосипедот сам се движи со нежно темпо, но колку побрзо одите во Racing Moto, толку повеќе поени добивате.

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Genанр: Аркада

Датум на издавање: 14 мај 2013-24 Американ датум ордибехест 1392 г.

Работи на Android 2.1 и погоре.

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

иако анимацијата заостанува кога ќе почнете да постигнувате многу големи брзини (тестирано на HTC Sensation).

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Има само еден велосипед за избор и еден режим на игра, така што работите многу брзо се повторуваат.

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Оваа прекрасна игра може да се преземе од сервери за да се преземе американски со директни врски.

Игра атрактивна за телефони со Android директно од страницата за преземање Американ.

Мото трка игра IOS бесплатно преземање

Moto Race Game IOS Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра за IOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

 ОД Null48