...
Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Бесплатно преземање на играта за прислушување на музика Андроид од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед на бесплатна игра за преземање на Android

Прислушувањето на музика во играта може да има како играч во играта што треба да присуствува. Музика пуштена во играта Music Tapping и одредени области од вашата музика со допир на обоените бендови за да се репродуцира плејадата наведена помеѓу.

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Обоените ленти се обработуваат побрзо и е поконтролирано, неговата точност не може да ги најде следните чекори. Play Music Tapping е погоден за Android 2.1 и понова верзија.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Samurai Panda за Android.

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Карактеристики на играта Прислушување музика:

– Правење и пуштање музика

- Повеќе фази и привлечни

- Лесни контроли

– Погоден за Android 2.1 и погоре

Опис на играта Прислушување музика:

Допирање музика – Почувствувајте го ритамот на вашата омилена мелодија, притиснете на копчињата што се појавуваат, обидувајќи се да стигнете на време.

карактеристики:
светли графика
Огромен број на песни

 

Преземете Music Tapping за Android мобилен - една од најдобрите apk игри.
Играјте ја играта Music Tapping бесплатно Преземете ја веднаш Сигурно ќе уживате во нејзината фасцинантна игра. Кажете не на Google Play и плаќањата за целосните верзии. На нашата страница можете да преземате мобилни игри за кој било телефон или таблет апсолутно бесплатно. Со оваа apk игра нема да ви биде досадно на училиште или на работа.

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Ако ја инсталирате целосната апликација Music Tapping за Android, ќе играте со часови и едноставно нема да можете да се оттргнете од вашиот гаџет. Убавата графика и зависната игра ќе ве воодушеват долго време.

На нашата страница ќе најдете многу други игри од различни жанрови, од трки и акција до логички и коцкарски apk игри. Преземете бесплатна апликација Music Tapping за мобилен телефон преку компјутер, WAP или QR код. За да ги добиете најдобрите игри за Android, првите 10 само сортирајте ги игрите по популарност.

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

 

Бидете првиот што ќе добиете бесплатни игри за Android - следете не на Facebook

Пушти музика Допирање пушти музика за Android со директна врска за преземање американски

За повеќе информации : Play.mob.org

Бесплатно преземање на игра со прислушување музика Андроид

Бесплатно преземање на играта за прислушување на музика Андроид кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.