...
Апликацијата Muze Music Downloader Ios бесплатно преземање

Апликацијата Muze Music Downloader Ios бесплатно преземање

Апликацијата Muze Music Downloader Ios Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед на Ios апликацијата Muze Music Downloader:

Software Muze – Музичкиот плеер за преземање музика е несомнено еден од најдобрите музички плеери се iOS системите. Музичкиот плеер е алатка за преземање на целата ваша омилена музика. Поддржува репродукција на сите преземања музика, како и музика зачувана во библиотеката на вашиот уред. слушај.

Апликацијата Muze Music Downloader Ios бесплатно преземање

Како и оригиналната апликација за iOS, можете да ги слушате песните дури и кога сте надвор во која било апликација во режим. Софтверот за музички плеер е погоден за сите системи што е во функција iOS 4.3, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа апликација.Друга одлична апликација: Бесплатно преземање на апликацијата Ultrakam Ios.

Апликацијата Muze Music Downloader Ios бесплатно преземање

Апликацијата има Muze – Music Downloader:

- Напредно претходно поставено еквилајзер со 10 бендови и автоматско изедначување за секоја песна по жанр или игнорирање

– Зачувајте кое било видео на YouTube за да го гледате онлајн

- Увезете ја вашата музика од Dropbox

– Слушајте ги преземените песни и сите песни во музичката библиотека заедно

– Ѕиден интерфејс Muze за пребарување музика, што ви овозможува да ја контролирате музиката што се репродуцира

– Измешајте ја вашата омилена плејлиста од преземените песни и сите песни во музичката библиотека на уредот

– Увезете и излезете од плејлистата на музичкиот список е вашиот уред со само еден кликАпликацијата Muze Music Downloader Ios бесплатно преземање

- Уредете како правилно преземање песни, албуми, уметници и уметнички дела

– Работете со далечински управувач за слушалки или приклучок

- Споделете ја вашата музика на Фејсбук

– Контрола на екранот за репродукција ви овозможува да ја контролирате вашата музика што е полесна за возење и многу повеќе.

– Прикажете ги информациите за песната што моментално се репродуцира на заклучениот екран

– Репродуцирајте, паузирајте, напред и назад до главната програма, слично на музиката за заклучување на екранот

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : мимузе

Апликацијата Muze Music Downloader Ios бесплатно преземање

Апликацијата Muze Music Downloader Ios Бесплатно преземање Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или Игрите е целосна и целосна Верзијата само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и апликацијата.

Апликација за IOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Muze – Music Downloader v3.0 за iOS

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48