...
NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Ios на NFL Pro 2014 од Null48.com.

Преглед:

NFL pro 2014 – изберете свој тим и помогнете му да го освои националното американско фудбалско првенство. Контролирајте тим на многу натпревари.

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

Во оваа игра за Android можете да ги купите најдобрите играчи во лигата за да формирате свој тим од соништата. Развијте план за обука и подобрете ги вашите играчи. Играјте пријателски натпревари и турнири. Победи и зголемете го рејтингот на тимот. Подобрете го вашиот стадион за да добиете повеќе пари. Направете победничка стратегија за секој натпревар.Американската фудбалска игра погодна за сите системи IOS 5.0 е отворена, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра. Уште една одлична игра Ios: Игра Hit Tennis 3 Ios бесплатно преземање.

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

Карактеристиките на играта:

32 вистински фудбалски тимови
Различни режими на игра
Временски промени
Подобрете ги вашите играчи

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

Играта содржи NFL Pro 2014 The Ultimate Football Simulation:

– Тридимензионална средина

– Графика

– Имајте ги сите ваши омилени тимови

– Градење на тим и регрутирање фудбалер

- Погоден за сите возрасти

– Применливо за сите iPhone, iPad, iPod

– Погоден за сите системи IOS 5.0 и погоре

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

За повеќе информации : МОБ

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

NFL Pro 2014 Игра Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Ios на NFL Pro 2014 кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.

Игра Ios бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

NFL Pro 2014 The Ultimate Football Simulation v1.0.0: КЛИКНИ ТУКА

NFL Pro 2014 The Ultimate Football Simulation v1.5.1: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48