...
Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Game Apk Android За користење и искуство на нови моќи, треба да ги надградите и надградите новите знаци во надградбата на играта.

Летајте околу прекрасните острови и завршете предизвикувачки фази базирани на физика.

Преглед:Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Натпреварувајте се за пријателство или играчи ширум светот во свечени настапи за слава и богатство.Touchgrind Skate 2 Игра Apk Android бесплатно преземање.Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Вашата главна мисија во оваа игра е да летате се повеќе и повеќе, собирајќи парички и клучеви од злобната лабораторија Dr. Rooster. За време на емотивното истражување ќе наидете на различни препреки и стапици.Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Летате како птица со слобода на љубовта, но и овој луд доктор мора по секоја цена да ве спречи за неговите злобни експерименти, поради што докторот користи разни стапици како воздушни бомби, отровни гасови и други опасни пречки.Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Избегнете го чудното за конечно да постигнете целосна слобода.

Сега ја преземавте оваа фасцинантна игра и добивате бесплатно со вашите крилја.Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Карактеристики на играта Oddwings Escape:

- Има возбудливи летачки авантури засновани на единствена физика

- Откријте скриени патеки и избегнувајте разни опасности

- Добијте различни награди со добивање на највисока оценка на натпреварот

- Бесплатно за играње

- Отклучете го новиот Oddwing со различни специјални моќи како што се Подобрувач на брзина и Телепорт

- Доживејте забавно и привлечно летање со новите контроли на допир

Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Apk Android

Бесплатно преземање на играта Oddwings Escape Game Apk Android Способност да се натпреварувате и да летате со пријателите дури и без интернет конекција