...
Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Бесплатно преземање на играта на Paranormal Pursuit Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед

Paranormal Pursuit на популарните и возбудливи нови серии на авантуристички игри во стил на игра што штотуку објавени за уредите со Android. Paranormal Pursuit паранормални суштества во играта ќе имате многу емотивни приказни погоре. Во оваа игра ќе ја играте улогата на младо момче кое има висока моќ е дека важни луѓе како што се политичарите ќе го убијат. Играта Paranormal Pursuit мора да ја искористите вашата вештина и интелигенција за да решавате загатки и да истражувате различни загатки, толку многу начини да ги заштитите животите на Псрјван и да ја пронајдете неговата моќ.

Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Играта има различни поглавја, секое од нив има и свои предизвици и возбудата вашиот хеликоптер е двојно зголемена.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Age of Sparta за Android.

Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Играта содржи Paranormal Pursuit:

– Емотивна и волшебна приказна

– Сезонски бонуси

- Имајте многу висока графика и привлечна игра

– Свирењето музика е многу возбудливо и застрашувачко.Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android
Секоја секунда е важна во оваа неверојатна паранормална авантура што го одзема здивот.

За да го избегнете послушникот испратен да ве убие и да го киднапира детето, ќе мора да пронајдете вешто скриени предмети и да решавате лукави загатки користејќи ги способностите на момчето за манипулирање со времето и материјата.

Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации: Google Play

Бесплатно симнување на игра со Paranormal Pursuit за Android

Paranormal Pursuit Game Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.