...
Телефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Телефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/phone-doctor-plus/id565111904?mt=8″] App Store[/button]

Телефон Doctor Plus Ipa App iOS Бесплатно преземање Тоа е износот на полнење, количината на меморија и здравјето на телефонот Извештај за интернет конекцијата

Преглед:

Опис
Доктор за вашиот телефон !!!!!!!Телефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање
атрибути:
-Никогаш не го скенира вашиот подигнувач и проверува за 27 хардверски проблеми.Трактор диџеј за iPhone Ipa апликација iOS Бесплатно преземање.Телефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање
-Препорака за најдобро користење на батеријата на вашиот телефон
– Зголемете го траењето на батеријата
-Количината на податоци што ги користите на ИнтернетТелефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

27 хардверски проблеми што софтверот може да ги најде
-Мулти-допир
-слушалки
-Телефон со чорап
-Достапност за остварување повици
Smartphone
- Телефон Хирескоп
- сензор за воздухТелефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање
-Компас
-Мобилен телефон
-PCI
-Камера
ЈПС
-вибрации
-3 гр
WiFi
-Блутут
Копчиња за почеток и лизгање
...

Преземете ја апликацијата Phone Doctor за iPhone и iPod Touch Phone Doctor Plus
Цена: 0.99 УСД
Класификација: Применливо
Производител: Idea Mobile Tech Inc.
Датум на издавање: 10 декември 2012 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 4.0.6
Големина на датотека: 11.2 МВ
Дилер: iDea Mobile Tech Inc.
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 4+
Компатибилност: Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Телефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Телефон Доктор Плус Ipa апликација iOS Бесплатно преземање