...
Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/poly-bridge/id1197552569?mt=8″] App Store[/button]

Играта Poly Bridge Ipa за iOS бесплатно преземање бара да изградите структури, од едноставни мостови со лесни моторни автомобили до повеќекатни мостови и скокови, а ова се само некои од нив. Можете исто така да ги споредувате вашите резултати онлајн со други.

Преглед:Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

Опис: играта Bridge е несомнено една од најпопуларните игри некогаш објавени.Бесплатно преземање на играта Crazy Hedgy Ipa за iOS.Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

Нов фасцинантен симулатор за градење мостови со сите ѕвона и свирки ја ослободува вашата инженерска креативност.Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

Во предизборната кампања ве чекаат десетици часови и повеќе од 100 загатки базирани на физика.Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

барајќи да изградите структури, од едноставни мостови со лесни моторни автомобили до повеќекатни мостови и скокови, а ова се само некои од нив.Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

Можете исто така да ги споредите вашите резултати со онлајн статистика за да ги отклучите сите достигнувања и многу повеќе!

Во оваа игра, треба да изградите мост со вашата инженерска креативност кој има мост на издржливост кога поминуваат автомобили.

Со поминување на автомобил на мост што сте го изградиле, влегувате во понови и потешки фази.

Poly Bridge Bridge за iPhone и iPad Poly Bridge
Цена: 4.99 УСД
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Загатка
Производител: Dry Cactus
Датум на издавање: 13 јуни 2017 година
Верзија: 1.0
Големина на датотеката: 168.5 MB
Продавач: Dry Cactus Limited
Резултат: 5
Применлива возраст: 4+
Компатибилност: бара iOS 9.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на играта Poly Bridge Ipa за iOS

Poly Bridge Ipa игра за iOS Бесплатно преземање Мостот, оваа игра во битката сега е на iPhone и iPad.