...
Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

најпознат и најпрофесионален софтвер за сликање. Денес, повеќе од 50 милиони корисници ширум светот добија софтвер Prisma. Доколку сте заинтересирани за нашите софтверски програми за сликање, ние ви нудиме, затоа не пропуштајте го.

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

 

и шема. Овој неверојатен софтвер кој користи невронски мрежи и вештачка интелигенција ви помага да ги задржите вашите незаборавни моменти и многу убави. Софтверот Prisma е погоден за сите системи Андроид 4.1 и нагоре. Денес сме една од најновите верзии на софтвер достапни за Prisma и се надеваме дека ќе бидете прифатливи за сите.Друг одличен софтвер: Прелистувач на Chrome Google апликација за Android Бесплатно преземање.

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Апликацијата има Prisma:

– Корисничкиот интерфејс е многу едноставен

– Можност за уредување на датотеката како уметнички дела и слики

- Високо професионални и моќни повеќекратни филтри за менување слики

– Целосно онлајн програма

– Користете го стилот на познати уметници како што е Пикасо Монк

- Промена на сликата на светски познатиот украс и различни модели

- Имате уникатна комбинација на невронски мрежи и вештачка интелигенција

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Поддршка за Android 4.1 и понова верзијаБесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Предупредување:

– Како што е споменато во објавите за апликацијата за обработка на ефекти бара слика на Интернет.

– Сега може да има грешки зафатен серверот на апликацијата и обидете се повторно во различни моменти во времето.

– Лице во грешка, најавете се со овозможен прокси.

– Промените на расположението направени во верзијата 4.0 ќе се инсталираат на уредите со Android.Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

 

Промени во новата верзија:

– Различни оптимизации за побрзо вчитување на Prisma

– Поправете грешки.Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Prisma Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Prisma 2.4.3.151 за Android: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Danvd оригинален софтвер Prisma – за Android Arm – верзија 1.1.63 – Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Danvd оригинален софтвер Prisma – за Android Arm64 – верзија 1.1.63 – Големина 4 MB : КЛИКНИ ТУКА

 оригинален софтвер Prisma – за Android X86 – верзија 1.1.63 – Големина 5 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Danvd оригинален софтвер Prisma – за Android Arm – верзија 1.1.55 – Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

 оригинален софтвер Prisma – за Android Arm64 – верзија 1.1.55 – Големина 7 MB : КЛИКНИ ТУКА

 оригинален софтвер Prisma – за Android X86 – верзија 1.1.55 – Големина 7 MB : КЛИКНИ ТУКА

Верзија на софтверот Danvd режим Prisma – верзија 1.1.50 – Големина 7 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

 оригинален софтвер Prisma – верзија 1.1Build 10 – Големина 7 MB : КЛИКНИ ТУКА

Верзија на софтверот Danvd режим Prisma – верзија 1.1Build 10 – Големина 7 MB : КЛИКНИ ТУКА

Данвд оригинален софтвер Prisma – верзија 1.1Build 9 – Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

 режим верзија на софтверот Prisma – верзија 1.1Build 9 – Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Danvd оригинален софтвер Prisma – верзија 1.0Build 7 – Големина 6 MB: КЛИКНИ ТУКА

 режим верзија на софтверот Prisma – верзија 1.0Build 7 – Големина 6 MB: КЛИКНИ ТУКА

 оригинален софтвер Prisma – верзија 1.0Build 6 – Големина 6 MB: КЛИКНИ ТУКА

Верзија на софтверот Danvd режим Prisma – верзија 1.0Build 6 – Големина 6 MB: КЛИКНИ ТУКА

Данвд софтвер Prisma – верзија 1.0 – Големина 6 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48