...

Загатка Wiz Игра Андроид бесплатно преземање

Загатка Wiz Игра Андроид Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед

4.3 и 5.0 можеа да привлечат многу корисници до денес. Игрите Puzzle Wiz сега се дел од една од најдобрите загатки игри на пазарот е горе и повеќе од 100 илјади корисници ја преземале играта.

Puzzle Wiz HD играта со многу висока графика и тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 4.0 и iOS 7.0 и погоре е висока. Денес ние сме една од најновите верзии на играта достапна за пријателските се надеваме на сите вас.Уште една одлична игра: Игра Fishdom Deep Dive бесплатно преземање Ios 

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА Puzzle Wiz:

- Тридимензионална средина за игра

- Неспоредлива графика и звук

- Квалитетни игри во HD

- Жанр како загатка

- Над 75 различни фази

- Способност да се игра на различни места

– Способност за прилагодување на играта Skhsyt

- Земете ги сите монети на патеката

- Фрлете магични предмети на плочката за да ја смените бојата

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддржува iOS 7.0 Android 4.0 и нагоре и нагоре.

Во играта Puzzle Wiz Ваша задача е да ја испорачате прекрасната вештерка и мора да ја промените бојата на плочките што завршуваат.

Ако сте во загатка игри, загатка Wiz сакате да пропуштите која било, бидејќи оваа игра е уникатна со различна игра од загатките дизајнирани на играта.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Google Play

Загатка Wiz Игра Андроид бесплатно преземање

Puzzle Wiz Game Android Бесплатно преземање Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Puzzle Wiz v1.04 + Mod за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја редовната верзија на Android играта Puzzle Wiz – верзија 1.04 – Големина: 90 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48