...
Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/roll-turtle/id985077390?mt=8″] App Store[/button]

Roll Turtle Game Ios бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на Android и Ios софтвер и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

оваа игра е многу убава и се чини дека ја имаме потполно бесплатна за сите корисници. Игрите Roll Turtle кои моментално се на пазарот со резултат од 5.0 до 5.0 погоре, се познати како една од најдобрите игри.

Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

Играта Roll Turtle со многу висока графика и звук со уникатна тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.3.3 и iOS 6.0 или погоре е висока. Денес ние сме една од најновите верзии на играта достапна за вас, се надеваме дека ќе биде прифатлива за сите.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на игра со ролна желка за Android.

Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

Сите сцени и играта ги контролира Венера Феникс во Италија неколку недели пред почетокот.

Имате Android и iPhone за да можете да го репродуцирате претпочитаниот форум за преземање американски регистар.

Наскоро се пробие оваа игра за Android и iPhone

Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

Играта содржи Roll Turtle:– Тридимензионална средина

- Неспоредлива графика и звук

- Стилска игра со загатки

- Има повеќе од 100 уникатни фази

- Играјте во 5 различни светови

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддржува Android 2.3.3 и iOS 6.0 или понова верзија

Сите сцени и играта ги контролира Венера Феникс во Италија неколку недели пред почетокот.

Имате Android и iPhone за да можете да го репродуцирате претпочитаниот форум за преземање американски регистар.

Наскоро се пробие оваа игра за Android и iPhone

Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

Промени во новата верзија:– Додадена е поддршка за Android Back копче за паузирање / откинување на пауза, откажување од играта или враќање на претходното мени и…Се тркалаат желка игра IOS бесплатно преземање

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : iTunes

Се тркалаат желка игра Ios бесплатно преземање

Roll Turtle Game Ios Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.